spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
A CanonrólTudjon meg többet a Canon szervezetről  |   ForgalmazókTudja meg, hol van a legközelebbi áruház, ahol Canon termékeket és megoldásokat tud vásárolni |   KapcsolatA Canon globális kihelyezettségeinek elérhetőségei Canon Hungaria spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Home > Otthoni megoldások > Termékkereső > LEGRIA HD videokamerák > HF S10 spacer image spacer image
spacer image

Canon HF S10
LEGRIA HD videokamerák

Archív termék

TIPA Award 2009 - Best Expert HD Camcorder
LEGRIA HF S10

A LEGRIA HF S10 HD videokamera profi szintű képalkotást és Kettős flash memóriát kínál a felhasználók számára. A fejlett vezérlőszervek jóvoltából hihetetlenül éles részletgazdag HD képek készülnek.

Funkciók

  • 8,0 MP-es Canon HD kamerarendszer
  • 32 GB-os Kettős flash memória
  • Azonnali autofókusz és Super Range optikai képstabilizátor
  • Manuális vezérlési lehetőségek
  • Videós pillanatfelvétel, arcérzékelés, előFELV.
  • x.v.Colour és 25p mód
  • 8 MP-es fényképek
  • Kiváló hangminőség
  • Speciális mini vakupapucs
  • Szerkesztőprogram
Páratlan HD minőség és vezérlési lehetőségek együttese.Canon HD kamerarendszer
Lenyűgöző képek rögzítése a Canon HD kamerarendszerrel: a LEGRIA HF S10 kamerában 8,0 MP-es teljes HD CMOS-érzékelő, Canon HD videoobjektív és 10-szeres optikai zoom (58 mm átmérőjű szűrő) és DIGIC DV III processzor egyedi kombinációja működik.

Kettős flash memória
A 32 GB-os Kettős flash memória belső kapacitása több mint 12 órányi HD videó rögzítésére elegendő. Ez tovább bővíthető cserélhető SDHC memóriakártyákkal.

Intelligens felvételkészítés
A Canon egyedi azonnali AF rendszere gyors és pontos fókuszálást biztosít. A Super Range optikai képstabilizátor a kamera szinte minden rezgését kompenzálja, akár gyors, akár lassú mozgásról van szó.

Kreatív manuális vezérlés
Az egyéni beállítás gombbal öt változó közül választhat egyet a vezérlőtárcsához, pl. fókusz, expozíció, hangerőszint. További speciális vezérlőelem az AGC (automatikus erősítésszabályozás) beállítása, mely a legtöbb profi videokamerán megtalálható és gyenge megvilágítás mellett javítja vagy korlátozza a válaszidőt. A további lehetőségek közt megtalálhatók a zebraminták, a színkiemelés és a színsáv/tesztárnyalat funkció.

Remek videók egyszerű készítése
A videós pillanatfelvétel funkció rövid, 4 másodperces klipeket készít; ezekből később lejátszási listát állíthat össze. A videoklipek egyéni zeneszámokkal kombinálva játszhatók le. Az arcfelismerő technológia automatikusan portréképek készítésére optimalizálja a kamera beállításait. A funkció egy képen maximum 35 arcot képes érzékelni. Az Előfelvétel funkció már a Rögzítés gomb megnyomása előtt 3 másodperccel megkezdi a rögzítést, így egyetlen pillanatot sem szalaszt el.

Színválasztás
A DIGIC DV III az x.v.Color szabvány támogatásával mély, gazdag színtónusokat eredményez a videók HD kompatibilis TV-készüléken való lejátszásakor. A 25p mozifilm mód a hagyományos filmek világát idézi fel, egyben javítja a gyenge megvilágítás melletti képrögzítést.

Állóképkészítés
A Fényképezés üzemmódban nagyfelbontású állóképeket készíthet akár 8 MP felbontással. Kettős felvétel módban 6 MP-es állóképeket készíthet a videofelvétel közben. A rögzített anyag egyetlen másodpercéből 25 fénykép rögzíthető.

Kiváló hangfunkciók
A mikrofonbemenet és a fejhallgató-csatlakozó minőségi, felügyelt hangfelvétel-készítést tesz lehetővé. A hangerőszint manuális szabályozása további lehetőségeket jelent.

Rugalmas beállítások
A mini speciális vakupapucs mellett számos opcionális perifériás eszköz, pl. mikrofon vagy videolámpa csatlakoztatható.

Szoftver
A tartozék PIXELA™ szoftver az egyszerű szerkesztés és megosztás eszköze. A DVD-írás egyetlen gombnyomással megoldható a Canon DW-100 DVD-írójával (külön kapható).

Print page Nyomtassa ki ezt az oldalt arrow more

spacer image
spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Használati feltételek   |   Sitemap   |   Cookie-kkal kapcsolatos információk spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Copyright 2012   |   Használati feltételek spacer image spacer image