spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
A Canonról  |   ForgalmazókTudja meg, hol van a legközelebbi áruház, ahol Canon termékeket és megoldásokat tud vásárolni |   KapcsolatA Canon globális kihelyezettségeinek elérhetőségei Canon Hungaria spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Home > A Canonról spacer image spacer image
spacer image
A Canonról

A Canonról

A Canon Europe a Canon Inc. of Japan leányvállalata, a képalkotási megoldások egyik vezető fejlesztője és szolgáltatója.

Vállalatunk
Már 50 éve nyújtunk ügyfeleink számára úttörő képalkotási technológiákat Európa minden táján.

Olyan fogyasztói és professzionális képalkotási termékeket értékesítünk, mint a felsőkategóriás fényképészeti felszerelések, nyomtatók, lapolvasók, távcsövek, illetve a digitális és tükörreflexes fényképezőgépek átfogó családja. Ezenfelül az üzleti megoldásokra szakosodott csoportunk a nyomtatási és dokumentumkezelési megoldások széles portfólióját ajánlja fel a kis- és középvállalatok, a nagyvállalatok és kormányzati intézmények számára.

Az ipari termékekre szakosodott üzleti csoportunk még inkább kitágítja perspektívánkat, olyan változatos piacokat fedve le, mint az orvosi és optikai készülékek, műsorszórás és nemzetközi IT szervezetek.

A három kontinensen – Európa, Közel-Kelet és Afrika – több mint 11 000 embert foglalkoztató Canon Europe tevékenységei a Canon globális értékesítési bevételeinek mintegy egyharmadát teszik ki.

Márkánk
A Canon hisz a képek erejében: a könnyű és gyors kommunikációnak, a legfinomabb árnyalatok közvetítésének, a legmélyebb érzelmek kifejezésének és a legkomplexebb feladatok leegyszerűsítésének a lehetőségében.

A képek iránti szenvedélyünket úgy teljesítjük ki, hogy a Canon márkanevet értékes és pozitív tevékenységekkel kapcsoljuk össze, így olyan kezdeményezésekkel, mint a nemrég lefolytatott "We Speak Image" (A képek nyelvén) vállalati kampányunk, a kulturális és sportesemények, illetve európai művészeti események és kiállítások támogatása. 

Márkaplatformunk, a "You Can" a Canon márka lényegét ragadja meg, célja, hogy technológiáink segítségével az ügyfeleket rávezesse saját kreativitásuk felfedezésére. Canon – You Can

A Canon hitét a kép erejében és elkötelezettségét a japán vállalati filozófia, a Kyosei iránt, amely a közös cél érdekében történő összefogást és együttműködést jelenti, híven tükrözi a sportesemények és a környezetvédelmi erőfeszítések támogatása: a Canon az UEFA EURO 2008™ bajnokság és a Természetvédelmi Világalap hivatalos támogatója. Tudjon meg többet a Kyosei-ről!.

Tudjon meg részletes információkat a globális Canon Group szervezetről.

Ismerje meg a Canon Europe-pal kapcsolatos tényeket és eredményeket

Fedezze fel termékeink átfogó portfólióját

Print page Nyomtassa ki ezt az oldalt arrow more

spacer image
spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Használati feltételek   |   Sitemap   |   Cookie-kkal kapcsolatos információk spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Copyright 2011   |   Használati feltételek spacer image spacer image