spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
A Canonról  |   ForgalmazókTudja meg, hol van a legközelebbi áruház, ahol Canon termékeket és megoldásokat tud vásárolni |   KapcsolatA Canon globális kihelyezettségeinek elérhetőségei Canon Hungaria spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Home > A Canonról > Fenntarthatóság spacer image spacer image
spacer image

Fenntarthatóság – Canon és a fenntartható üzleti élet

A Canon törekszik arra, hogy felelős vállalatként működjön. Hiszünk abban, hogy a termékeinkbe beépített újításoknak és technológiai fejlesztéseknek anélkül kell gazdagabbá tenniük ügyfeleink életét, hogy károsítanák a környezetet. Vállalkozásunk és márkánk a fenntartható gazdasági növekedésre épül. Folyamatosan csökkentjük az új természeti erőforrás-szükségletünket, gondosan figyeljük a gazdasági fejlődést és kockázatokat, és tisztelettel bánunk a tevékenységeink által befolyásolt közösségekkel.

A Canon számára fontos a fenntarthatóság. Számunka a fenntarthatóság a környezeti hatások csökkentését, a helyi közösségekkel való együttműködést és a tágabb értelemben vett gazdasági növekedés támogatását jelenti. Ezzel párhuzamosan előre felkészülünk és betartjuk a szabályozások és szabványok követelményeit, sőt ahol lehet, túl is teljesítjük őket.

Vállalati felelősségvállalás
Felelősséget vállalunk az általunk okozott hatásokért, és tisztességes működési gyakorlatokat folytatunk. A fenntarthatóság szempontjából három fő területen fogalmaztunk meg kötelezettségvállalásokat: a környezetvédelem, a társadalom és az üzleti élet.

További információk a három fő területről:
Környezetvédelem
Társadalom
Business

ENSZ Globális Szerződését Picture_UNGC logo
A Canon Europe 2014. Januárjában aláírta az ENSZ Globális Szerződését, melyben vállalja a megállapodásban szereplő 10 általánosan elfogadott alapelv betartását az emberi
jogok, munkaügy, környezetvédelem és korrupció-ellenes területeken. Ez az együttműködés hivatalosan is megerősíti azt a hagyományos megközelítésünket, ahogy a fenntarthatóságot beépítjük stratégiánkba, vállalati kultúránkba és kereskedelmi tevékenységeikbe.

Fenntartható növekedés
Hosszútávú tervünk, hogy három regionális központtal működjünk Európában, az Egyesült Államokban és Japánban, mindegyik régióban saját kutatás-fejlesztési központokkal és gyártókapacitással. Az európai regionális központ 2013. január 1-jén kezdte meg működését négy helyszínen: Londonban (Canon Europe Limited), a hollandiai Amstelveenben (Canon Europa N.V.), valamint a volt Océ telephelyeken, a hollandiai Venloban és a németországi Poingban.

A cég filozófiája
Cégünk működése a japán Kyosei filozófiára épül, ami a közjót szem előtt tartva hirdeti az együttélést és együttműködést. Ez azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk tevékenységeink hatásáért, tisztelettel kezeljük ügyfeleinket, azokat a közösségeket és országokat, ahol jelen vagyunk, és a természeti környezetünket is. További információk a Kyosei filozófiáról.

Canon Európa, Közel-Kelet és Afrika – Fenntarthatósági jelentés, 2012 [PDF, 988 KB]

Környezetvédelem – fenntarthatóbb termékek gyártása 
A műszaki tervezéstől és a gyártástól, az ügyfelek általi üzemeltetésen át az anyagok újrahasznosításáig és újrafelhasználásáig törekszünk több értéket előállítani kevesebb természeti erőforrás felhasználásával. Az erőforrások és anyagok újrahasznosításán és újrafelhasználásán keresztül a hulladék mennyiségének minimalizálásával küzdünk a klímaváltozás veszélyei elleni.

A Környezetvédelem címszó alatt talál további információkat arról, hogy hogyan csökkentjük termékeink és tevékenységeink környezeti hatását, és hogyan támogatjuk a fenntartható fogyasztást.

Társadalom – társadalmi és etikai kötelezettségeink teljesítése 
Törekszünk arra, hogy pozitívan járuljunk hozzá a társadalomhoz, és plusz értéket vigyünk azoknak az embereknek az életébe, akikre hatással vannak tevékenységeink. Minden érdekelt fél esetében - az ügyfelektől a befektetőkig, az alkalmazottaktól a civil szervezetekig, és az EMEA-országokban tevékenységeink helyszíneként szolgáló helyi közösségekben is - tiszteletben tartjuk etikai kötelezettségeinket, és részt vállalunk különböző közösségtámogató programokban. Támogatási tevékenységeink a természetvédelmi és oktatási programoktól az alkalmazottak önkéntes munkájának lehetővé tételéig széles skálán mozognak. A Társadalom címszó alatt talál további információkat érdekeltjeinkkel való kapcsolatainkról.

Üzleti élet – a törvények betartása és a tisztességes üzleti magatartás  
Törekszünk arra, hogy minden piacunkon tisztességes üzleti magatartást tanúsítsunk, a gazdasági növekedés célja mellett odafigyelve a vonatkozó törvények és szabályozások betartására is. Szigorú vállalati politikáink és eljárásaink egyrészt ügyfeleink és alkalmazottaink érdekeit is védik, másrészt vállalatunk fenntartható növekedését és a gazdasági tervszámok elérését is lehetővé teszik. Az Üzleti élet címszó alatt talál további információkat üzleti tevékenységeinkről.

Print page Nyomtassa ki ezt az oldalt arrow more

spacer image
Fenntarthatóság
Környezetvédelem
Társadalom
Business
Fenntarthatósági jelentések
Canon Európa, Közel-Kelet és Afrika – Fenntarthatósági jelentés, 2012
spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Használati feltételek   |   Sitemap   |   Cookie-kkal kapcsolatos információk spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Használati feltételek spacer image spacer image