Take your career as far as you want to

Karrier

Szenvedélyünk a képalkotás, szenvedélyünk Ön
A karrier a Canonnál a szenvedélyről szól. A büszkeség érzete mellett a szenvedély az, amely a nálunk dolgozókat munkára és eredményekre sarkallja, és ez az egyike oka annak, hogy piacvezetők vagyunk a képalkotásban, fogyasztói, vállalati, televíziós és orvosi termékeinkkel, megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal.

Több vagyunk egy vállalatnál
Egy világcég része vagyunk, 11500 munkavállalónk van Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, és az újítás számunkra fontos hagyomány. Lelkületünk és értékeink révén megőrizhetjük egyediségünket, vállalatunk „Kyosei” filozófiája pedig arra bíztat, hogy együtt dolgozzunk a közös cél érdekében.

Együtt elérjük a céljainkat
A Canon vállalatnál mindenki érti a bizalmat és a tiszteletet. Vállalati kultúránk támogatja az új ötleteket és olyan légkört teremt, amely táplálja a fejlődést. A közös célunk elérése érdekében elengedhetetlen, hogy elkötelezze magát a siker és az önmegvalósítás mellett.

Kezdje el karrierjét a lehető leggyorsabban
Bárhol kezdődik is a Canon vállalatnál a karrierje, számos módon fejlődhet tovább. Néhány ember számára ez azt jelentheti, hogy kihasználja Európát, a Közel-Keletet és Afrikát átfogó hálózatunk előnyeit. A legtöbb munkatársnak minden lehetőséget meg kell ragadnia ahhoz, hogy saját magát és üzletünket előrébb vigye.

Jelentkezzen álláslehetőségeinkre európai karrieroldalunkon

 

spacer
            image
Regisztráljon, és jelentkezzen a Canon állásajánlataira
Karrierlehetőségek
Ismerje meg munkatársainkat
Karrierépítés
Változatosság
Friss diplomás és gyakornoki program
Irodáink
Jelentkezési folyamat